• 'Christmas Inside' Kerstsingle Barn & Bell
  • 'Christmas Inside' Kerstsingle Barn & Bell

'Christmas Inside' Kerstsingle Barn & Bell

Christmas Inside. Dat is de nieuwe - en eerste - kerstsingle die het Zuidlimburgse Americana & Roots-duo Barn & Belle lanceert: "Het nummer vertelt dat het helemaal niet zo erg hoeft te zijn om binnen te moeten zitten met kerst dit jaar."

Videoclip
"Hiermee willen we mensen – met de nodige knipoog - laten zien dat het ook voor wat extra rust en misschien een stukje bezinning kan zorgen nu we door Corona niet naar buiten kunnen", aldus Jesse Deledda en Lea Lomans de twee muzikanten achter de groepsnaam.
Vrijdag 18 december volgt de release van de officiële videoclip voor dit nummer.

Luister & kijk
Klik op Christmas Inside om de single te beluisteren.
Zie ook: https://www.facebook.com/Barnbelle/ en https://www.barnandbelle.com

Thuis
‘Christmas Inside’ is opgenomen in de studio van de Muziekgieterij, Maastricht. "Daarnaast zijn er ook een aantal gastmuzikanten te horen die allemaal thuis hun eigen partij hebben ingespeeld", vertelt het tweetal.
"Verder hebben we eind november ook nog een oproep geplaatst waarin we mensen vroegen om thuis met hun smartphone een koorpartij in te zingen. Uiteindelijk hebben we binnen een week tijd meer dan 50 koorpartijen toegestuurd gekregen. Deze zijn na wat knip-en-plak werk allemaal toegevoegd aan de uiteindelijke versie van het nummer. Op deze manier willen we mensen toch een beetje verbinden en samen de feestdagen laten vieren!