• Voorjaar 2021: Mheer Roots
  • Voorjaar 2021: Mheer Roots

Voorjaar 2021: Mheer Roots

Natuurlijk wordt het voorjaar in 2021. En natuurlijk komt er een tijd nà de corona-maatregelen. Of die twee gaan samenvallen is nu nog niet te overzien. Maar Roots Unlimited wil dan wel zo snel mogelijk aan de bak omdat we dat dan ook willen vieren met live-concerten. Maar dan doen wil zeggen: nu plannen. Dat hebben we gedaan – met een slag om de arm. Dit houdt in dat we begin maart kijken naar de stand van zaken op het vlak van Corona-maatregelen is en wat redelijkerwijs de verwachtingen zijn, alvorens een definitief ‘go’ besluit te nemen over onze planning. 

Mheer Roots 2021 Festival
We gaan ervan uit dat eind maart 2021 de situatie zover is verbeterd dan we weer evenementen kunnen organiseren met 30 tot 100 man publiek (met 1.5 meter social distancing als eis en onder de dan geldende voorwaarden).
We hebben daarom besloten de eerder afgelast 5 American Bandstand-optredens te verplaatsen zodat er een serie concerten ontstaat: het ‘Mheer Roots 2021 Festival’.
Dat heeft alles te maken met de prachtige locatie die we in Mheer hebben gevonden, nl. de Harmoniezaal van de Koninklijke Harmonie St. Cecilia aan de Dorpstraat 3 (achter café Quanten) in Mheer.

Mheer ROOTS 2021 Festival programma
@ Harmoniezaal / Café Quanten / Dorpsstraat 3, Mheer (Buslijn 57 uit Maastricht)
25 april      Moonshine Whiskey
9 mei         Sjeng & Sjer /  RHO Bluegrass
16 mei       U Rock / Merel met RHO trio
6 juni         Robbert Duijf / RHO Bluessectie, met special guest Rob Klein Goldewijk
13 juni       Barn & Belle / Mind the Gap

Ticketlink en info
Via https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/DFAA9084FB0A/1 is het mogelijk per concert tickets te bestellen, maar ook voor alle concerten samen (met korting).
Meer info op rootsunlimited.nl / ap-artevents.nl / cafequanten.nl en op FaceBook.

Roots Unlimited Talent-presentatie
·       Het Roots Unlimited Talent project blazen we in het voorjaar nieuw leven in samen met het Vista College. Nadere informatie volgt op onze website en Facebook.

Rest ons, namens alle vrijwilligers van Roots Unlimited, jullie allemaal het allerbeste te wensen.

Guido van den Boorn,
voorzitter

Meer info volgt per concert op rootsunlimited.nl / ap-artevents.nl / cafequanten.nl en op FaceBook en in de komende voorjaars-nieuwsbrief (aanmelden hiervoor via deze mail).