• Nieuwe data Mheer Roots festival
  • Nieuwe data Mheer Roots festival
  • Nieuwe data Mheer Roots festival

Nieuwe data Mheer Roots festival

Natuurlijk wordt het ook dit jaar voorjaar en zomer. En natuurlijk komt er een tijd nà de corona-maatregelen. Roots Unlimited wil dan wel zo snel mogelijk aan de bak omdat we dat dan ook willen vieren met live-concerten. Maar dan doen wil zeggen: nu plannen. Dat hebben we gedaan – met de bekende slag om de arm. Dit houdt in dat we eind april opnieuw kijken naar de stand van zaken op het vlak van Corona-maatregelen is en wat redelijkerwijs de verwachtingen zijn, alvorens een definitief ‘go’ besluit te nemen over onze planning. 

Mheer Roots 2021 Festival
We gaan ervan uit dat eind mei 2021 de situatie zover is verbeterd dan we weer evenementen kunnen organiseren met 30 tot 100 man publiek (met 1.5 meter social distancing als eis en onder de dan geldende voorwaarden).
Sjeng Damen van café Quanten in Mheer en Roots Unlimited hebben daarom besloten de handen in elkaar te slaan om de eerder afgelaste vijf American Bandstand-optredens te verplaatsen naar Mheer: het ‘Mheer Roots 2021 Festival’.
Dat heeft alles te maken met de prachtige locatie in Mheer, nl. de Harmoniezaal van de Koninklijke Harmonie St. Cecilia aan de Dorpstraat 3, gelegen achter de zaak van Sjeng, café Quanten.

Mheer ROOTS 2021 Festival programma
@ Harmoniezaal / Café Quanten / Dorpsstraat 3, Mheer (Buslijn 57 uit Maastricht):
6 juni     Robbert Duijf (foto boven) / RHO Bluessectie, met special guest Rob Klein Goldewijk
13 juni   Barn & Belle / Mind the Gap
27 juni   Sjeng & Sjer / Mosam Dixie Dukes
4 juli      Moonshine Whiskey
11 juli.   U Rock / MAEV (Merel vd Boogaard) met RHO trio

Zaterdag 3 juli: Talenten-presentatie Vista College + Rob & Nina Klein Goldewijk.
Zondag 17 apil 2022: Hans Theessink (verplaatst concert van 18 april 2021).

Ticketlink en info
https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/DFAA9084FB0A/1
Meer info volgt per concert op rootsunlimited.nl / ap-artevents.nl / cafequanten.nl en op FaceBook en in de komende voorjaars-nieuwsbrief (aanmelden hiervoor via deze mail).

Roots Unlimited Talent-presentatie
·       Het Roots Unlimited Talent project blazen we in het voorjaar ook nieuw leven in samen met het Vista College. Nadere informatie volgt op onze website en Facebook.