• Mheer Roots festival 4 juli: Moonshine Whiskey
  • Mheer Roots festival 4 juli: Moonshine Whiskey

Mheer Roots festival 4 juli: Moonshine Whiskey

Het concert van Moonshine Whiskey op het Mheer Roots festival van Roots Unlimited is verplaatst van 25 april naar zondag 4 juli 2021. Aanvang in de Harmoniezaal St Cecilia aan de Dorpstraat 1 in Mheer is 15.00 uur.
 
Moonshine Whiskey is een muziek-collectief uit het zuiden van Limburg dat akoestische folkmuziek ten gehore brengt met veel aandacht voor de vocalen. De leadzang verandert voortdurend zodat er voor het publiek veel afwisseling te beleven valt.
Voor de leden van Moonshine Whiskey staat muziek maken gelijk aan een feestje bouwen en daar mag het publiek graag van meesmullen.
Hun rootsy stijl varieert van Presley tot Springsteen en van Dylan tot Rice en Elbow.

Bezetting
Moonshine Whiskey bestaat o.a. uit: Kristy Hollands (percussie, zang); Paula Paashuis (viool); Teun Truijen (zang); René Bijlmakers (zang, gitaar, mondharmonica); G.R. Harrison (zang, gitaar, mandoline); Harm van de Mortel (bass, contrabass); Winand Bijlmakers (piano, mandoline, accordeon); Camiel Deelen (gitaar, resonator, lapsteel); Joep Larue (zang, gitaar, banjo, mondharmonica) en Rob Truijen (saxofoon, bass).
 
Tickets & info
https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/DFAA9084FB0A/1
FaceBook: facebook.com/Moonshine-Whiskey
Website: moonshinewhiskey.nl