• Concert Ragtime Rumours a.s. zondag VERPLAATST

Concert Ragtime Rumours a.s. zondag VERPLAATST

Het concert van The Ragtime Rumours zondag 18 juli a.s. in de Harmoniezaal in Mheer gaat niet door en wordt verplaatst. De gevolgen van het hoog water de afgelopen dagen in het Heuvelland en rondom Mheer zijn dusdanig dat de bereikbaarheid in het geding is; hetzelfde geldt voor Mheer zelf.

De nieuwe datum voor het concert is nog niet bekend maar volgt zo spoedig mogelijk. De tickets blijven geldig.

Mocht u uw geld terug willen dan kunt u dat kenbaar maken via ons mailadres stichtingrootsunlimited@gmail.com

Old-skool
The Ragtime Rumours staan garant voor old-skool swing, doordrenkt van roots/blues en (gipsy-)jazz, gespeeld met een rock & roll-intensiteit. “Rag ’n Roll”, zoals ze het zelf omschrijven
"Tom Waits en Poley Lafarge komen op bezoek bij Django Reinhardt, drinken een flinke pot koffie terwijl ze luisterden naar Robert Johnson" (Winnaars Dutch Blues CD AWARD 2020).

Prijzen
In 2018 brachten The Ragtime Rumours hun eerst full-length album uit: Rag ‘n Roll. In September 2020 volgde het tweede album, ‘Abandon Ship’ dat recentelijk de ‘Dutch Blues CD Award 2020’ won.
In 2018 won de band ‘The Dutch Blues Challenge’ in Nederland en daaropvolgend ook ‘The European Blues Challange’, in Hell (Noorwegen). In 2019 waren zij ook de eerste band die de ‘Popprijs Limburg’ kregen overhandigd.

Bezetting
The Ragtime Rumours zijn:
Tom Janssen: akoestiche gitaar, lead-vocals
Judith Renkema: contrabas, zang
Thimo Gijezen: elektrische gitaar, accordeon, piano, zang
Sjaak Korsten: drums, kazoo, wasbord, zang.
Website: https://theragtimerumours.com