• AFGELAST: The Blues Crew in café Quanten, Mheer
  • AFGELAST: The Blues Crew in café Quanten, Mheer

AFGELAST: The Blues Crew in café Quanten, Mheer

Door de aanhoudende lockdwwn-maatregelen voor de horeca GAAT ook het optreden in café Quanten van The Blues Crew, zondagmiddag 16 januari a.s. NIET DOOR.

Helaas, er wordt zo snel mogelijk gekeken naar een nieuwe datum voor dit concert. Informatie daarover volgt zo spoedig mogelijk.

Zondagmiddag 16 januari a.s. staat Mheer in het teken van de countryblues. Dan speelt in café Quanten The Blues Crew, een nieuwe regionale formatie. Het middagconcert aan de Dorpstraat 1 begint om 15.00 uur.
Café Quanten neemt de dan geldende Corona-maatregelen in acht.

Ol' Skool
The Blues Crew is recent ontstaan als bluessectie van het Roots Heritage Orchestra, een van de activiteiten van de Stichting Roots Unlimited uit Maastricht. Handelsmerk is authentieke, oude stijl / ol’ skool blues, variërend van akoestische country blues tot ingetogen elektrisch repertoire van recentere datum. Geen gierende gitaren & loeiende bluesrock dus, maar blues zoals die oorspronkelijk bedoeld was: direct – sprankelend – pakkend. Leden van de Crew zijn allemaal oude rotten in het vak en speelden/spelen in allerlei bands en collectieven.

Crewleden
De crewleden zijn Guido van den Boorn - gitaar; Rob Klein Goldewijk - zang en gitaar; Manuel Theunissen - percussie en zang en Jos van Cann (basgitaar) (op de foto v.l.n.r.).