• Gordon Smith & Lotte Walda BEN ZEN X-Mass Sessions
  • Gordon Smith & Lotte Walda BEN ZEN X-Mass Sessions

Gordon Smith & Lotte Walda BEN ZEN X-Mass Sessions

Donderdag 30 december 2021 was van 21:00-22:00 Gordon Smith te gast in de BEN ZEN Studio ter afsluiting van het jaar. om met jullie het jaar op een heerlijke muzikale manier af te sluiten!!
https://facebook.com/events/s/gordon-smith/1130803094353512/

Lotte Walda
Ap Art Events en De Muziek Trein organiseerden voor Kerstmis een digitale live-sessie met Lotte Walda. Die kun je terugkijken en -luisteren: https://youtu.be/LSxOv6k_8mU
Deze livestream is mogelijk gemaakt met steun van Pop In Limburg.

Donderdag 30 december 2021 van 21:00-22:00 mogen we voor het online concert Gordon Smith opnieuw verwelkomen in onze BEN ZEN Studio om met jullie het jaar op een heerlijke muzikale manier af te sluiten!!
https://facebook.com/events/s/gordon-smith/1130803094353512/

Gordon is geen kleine jongen, begin jaren '70 speelde hij in de band Flaming Youth met niemand minder dan drummer/zanger Phil Collins!
Na zijn rebelse jaren werkte hij o.a. samen met Stevie Wonder en John Walker (Walker Brothers) en was ook nog ‘standby’ gitarist bij Paul McCartney's Wings.

De sympathieke, bescheiden Schot – die zijn grote liefde in Limburg vond en daar reeds vele jaren verblijft – loopt echter niet met zijn muzikale loopbaan te koop.
Deze avond zal hij merendeel eigen werk en enkele covers ten gehore brengen op zijn eigen unieke wijze. Dit mag je absoluut niet missen als je van deze unieke en bijzondere jaren 60 en 70 muziek houdt.

Deze livestream wordt u van harte aangeboden door Ap Art Events, De Muziek Trein en Pop in Limburg....enjoy the ride!
In het evenement zal voor de livestream de link naar het youtube kanaal worden geplaatst, stay tuned!