• 18 december uur dubbelconcert LIEVE STROUX & THE LIBERATORS
  • 18 december uur dubbelconcert LIEVE STROUX & THE LIBERATORS
  • 18 december uur dubbelconcert LIEVE STROUX & THE LIBERATORS

18 december uur dubbelconcert LIEVE STROUX & THE LIBERATORS

Lieve Stroux

Zondag 18 december 15.00 uur dubbelconcert in de Cellebroederskapel: LIEVE STROUX, singer-songwriter & THE LIBERATORS, Blues.


LIEVE STROUX
Als de concert reeks ‘jong & oud’ had geheten was dat zeker van toepassing geweest op dit dubbelconcert. Lieve Stroux is een jonge singer-songwriter die net aan de weg is beginnen te timmeren en die het verrassende voorprogramma zal verzorgen.

THE LIBERATORS
Een van de langst bestaande rockbands van Nederland met een indrukwekkende staat van dienst. Spelend sinds 1979 en nog steeds springlevend na vele Europese tours en vijf albums, waarvan de laatste Waitin’verscheen.
Hun muziek laat zich het best omschrijven als stevige rockbluesmuziek gebaseerd op de roots van onze hedendaagse populaire muziek, maar een week voor Kerst presenteren de Liberators hun repertoire akoestisch… something completely different.

De ROOTS-AKOESTISCHE dubbelconcerten worden mogelijk gemaakt door de Cellebroederskapel en Blues Maastricht / Jo Koopman en mede door bijdragen van Pop in Limburg en het Prins Bernhard Cultuurfonds.