• Terugblik Unprecedented Roots Unlimited Musical Pubquiz

Terugblik Unprecedented Roots Unlimited Musical Pubquiz

Op woensdag 18 juni vond bij Stoof aan de Capucijnenstraat de allereerste Unprecedented Roots Unlimited Musical Pubquiz plaats. Zes enthousiaste teams namen het tegen elkaar op in een spannende strijd met het thema "Roots en Americana".

De algemene mening van de gasten was unaniem: het was een uitermate gezellige en leuke pubquiz, perfect opgezet voor zowel beginners als ervaren quizzers. De "amazing round", waarin iedereen kon meezingen, bleek de absolute hit van de avond!

Hoewel het live-muziek deel door ziekte van de drummer van The Blues Crew niet door kon gaan, wisten moderator Joes Minis, Jos Potting en Dobro virtuoos Guido van den Boorn met hun improvisatietalent deze leemte prachtig op te vullen.

Team Trips Western ging uiteindelijk met de hoofdprijs naar huis: vier vrijkaarten voor een Roots Unlimited concert naar keuze. Gefeliciteerd!

Punten van aandacht en opgehaalde kritiek voor volgende keer:

  • Twee extra rondes of meer vragen per ronde.
  • Meer tijd voor de lastige bonusronde, of deze vragen iets toegankelijker maken.
  • Meer aandacht voor de link tussen hedendaagse muziek/filmmuziek en hun roots.
  • Bij vragen met muziek eerst het betreffende muziekstuk laten horen, dan de vraag stellen en vervolgens opnieuw de muziek afspelen.

Al met al kijken we terug op een fantastische avond en we danken iedereen voor hun deelname en feedback. We kijken nu al uit naar de volgende editie!

#RootsUnlimited #Pubquiz #Stoof #Gezelligheid #Americana #Muziek #Community