Programmamakers Borrel Noten

Programmamakers

Even voorstellen. De mensen die de artiesten, de acts en de bands bij elkaar hebben weten te brengen voor de concerten van Borrel Noten 2024.

René Bijlmakers: “Live music is better!”. Met die overtuiging maakt, speelt, zingt en organiseert René al z'n hele leven live events in verschillende muzikale settings, vooral in Limburg.

Didi Hardenberg van Didi’s Jazz Café. Jazz vormt het hart van Didi’s liefde voor muziek en eclectische muzieksmaak. Jazz en aanverwante muziek: van bebop tot hiphop, van soul tot salsa, van blues tot bossa nova. Echter, ook roots, Americana en country kleuren zijn muzikaal smaakpalet.

Jos Potting. Elke dag is er weer een waarin je nieuwe muziek kunt ontdekken. Jos maakt zijn omgeving graag deelgenoot van die muzikale parels, onder andere door zijn wekelijkse radioshow, maar zeker ook door zijn inzet voor de programmering van Roots Unlimited concerten.

Thur Rodigas. Muziekliefhebber met meer dan vijftig jaar ervaring in organiseren, luisteren en beter maken van de muziekscene in en rond Maastricht. Met de 1.000 contacten in de Limburgse muziekscene komt Thur iedere keer weer met verrassende programmeervoorstellen.

Bass van Heel speelt z’n hele leven al basgitaar in zo ongeveer alle genres die er zijn en is ook nog muziekdocent op een middelbare school in Geleen. Bass is voortdurend op zoek naar talent en somt desgevraagd een lange lijst op van jonge muzikanten in Zuid-Limburg die het waard zijn om naar te gaan luisteren.

Lea Lomans heeft een waanzinnig muziekjaar achter de rug. Elke muziekcontest waaraan ze met haar compaan meedeed, won Lea, zo leek het althans. En zo gingen Barn & Belle – want dat is hun artiestennaam – de wereld over om hun muzikale boodschap te verkondigen. En om collega’s aan optredens te helpen!

Floor Jacobs. Waar samen gezongen wordt is ze niet ver vandaan te vinden. Meedoen in koren en koortjes is voor Floor muzikaal en sociaal bezig zijn en daar veel voldoening uit halen. Volgens haar leveren veel muzikale ‘amateurs’ top-concerten op, waar menige prof een puntje aan kan zuigen.