• Bertus Borgers vraagt crowdfunding voor muzikale biografie
  • Bertus Borgers vraagt crowdfunding voor muzikale biografie

Bertus Borgers vraagt crowdfunding voor muzikale biografie

Bertus Borgers, een van de founding fathers van de Nederlandse popmuziek, verzorgde vorig voorjaar het tweede concert van Roots Unlimited. Borgers (1947) legt momenteel de laatste hand aan zijn muzikale biografie en die van zijn familie. Het boek gaat dan ook toepasselijk heten BORGERS - muziek in de familie. Het wordt een transmediaal foto-boek waarin de lezer ook luisteraar via muzikale fragmenten achter de foto’s die via augmented reality (en smartphone) zijn te beluisteren.

Rock, Soul & Blues
“In het boek vertel ik hoe door de generaties heen het maken van muziek zorgde voor samenhang en veerkracht in onze familie. Het eerste verhaal begint bij de bevrijding van De Kempen in september 1944, het laatste gaat over de uitverkochte rock, soul en blues show die ik met tien familieleden speelde afgelopen januari in Eindhoven”, aldus Borgers.

Crowdfunding
Om het boek in oktober te kunnen presenteren vraagt Borgers om crowdfunding, een financiële bijdrage om het te kunnen afronden. Klik op HIER om Bertus op de website Voordekunst te horen en zien vertellen hoe een en ander in zijn werk gaat.