• Merel van den Boogaard

Merel van den Boogaard

Merel van den Boogaard is een Maastrichtse singer-songwriter die al enkele jaren aan de weg timmert. En niet zonder succes of prijzen. Alleen al in 2019 won ze de derde prijs in landelijke finale Kunstbende,  30 juni 2019, was ze de winnaar van de regiofinale 2019 in de categorie Muziek en stond ze in de regiofinale van de Kunstbende in de Creatieve explosies kleuren. Talent in overvloed dus.
 
Passie
"Zingen en gitaar spelen is al heel veel jaren mijn passie", zegt ze zelf op haar website. In 2014 heb ik mee gedaan met The Voice Kids en ben mij daarna vooral gaan toeleggen op het zingen en spelen van door mijzelf bewerkte covers.
Tot nu toe heb ik op heel veel mooie plaatsen mogen optreden, zoals het bevrijdingsfestival Roermond, festival Bruis en Serious Request Heerlen. De data van de komende optredens kun je op deze internetsite vinden. Het zou leuk zijn als je een keer komt luisteren."

Eigen werk
“Ook ben ik een aantal jaren geleden begonnen met het schrijven van eigen nummers. Deze heb ik tijdens de laatste 4 regio finales van Kunstbende ten gehore gebracht. Zowel in 2015 als in 2017 heeft mij dat een 3de plaats opgeleverd. In 2019 heb ik de regio finale gewonnen”, schrijft ze.
“Ik ben momenteel druk bezig om alleen en met andere singer-songwriters nog meer eigen nummers te schrijven en hoop deze zo snel mogelijk met jullie te delen.”
 
Kijk op merelvandenboogaard.nl voor opnames en beeldverslagen.