CORONA & de Roots-concerten

KEEP YOUR DISTANCE - Buddy Miller & Shawn Calvin.

Beste Roots en Americanafans,
Het coronavirus zorgt voor erg onzekere tijden. Dit betekent dat wij de richtlijnen van RIVM en van de overheid volgen en dat alle concerten en activiteiten van Stichting Roots Unlimited tot nader bericht worden afgelast.

Kaartje
Reeds gekochte kaartjes zullen wij daar waar mogelijk terugbetalen e.e.a. afhankelijk van de adres- en bankgegevens die bij ons zijn achtergelaten.
Maar het is natuurlijk ook mogelijk daarvan af te zien en het ons zo beter in staat te stellen deze barre tijden goed en financieel gezond door te komen!

Als je vragen hebt, neem dan via de ons maiadres contact met ons op.
 
Toekomst
Voor concerten in de nabije toekomst voor zover die op onze website vermeld staan, geldt vanzelfsprekend dat wij, als de RIVM- en landelijke richtlijnen dit toelaten, deze doorlaten gaan.

Wel is het op dit moment niet mogelijk om kaartjes te bestellen. Aangeven dat je graag naar een concert komt, kan ook via onze contactpagina. Op het moment dat er weer kaartjes besteld kunnen worden, ontvang je van ons bericht.

Ondertussen: blijf (of wordt weer) gezond!

Houd afstand
Klik HIER voor KEEP YOUR DISTANCE in een live-versie van Richard Thompson (de schrijver van het nummer) samen met Suzanne Vega en Louden Wainwright III.