• Concert 19 juli Roots Heritage Orchestra Cellebroederskapel VERPLAATST

Concert 19 juli Roots Heritage Orchestra Cellebroederskapel VERPLAATST

Het tweede concert van het Panorama van 100 jaar Roots & Americana, dat oorspronkelijk gepland stond voor zondag 19 juli a.s. is VERPLAATST naar een datum na de vakanties. Nadere informatie volgt z.s.m.

Het eerste concertdeel van Panorama van 100 jaar Roots & Americana dat het Roots Heritage Orchestra 14 juni gaf in de Maastrichtse Cellebroederskapel staat nu online.
Klik HIER om dit terug ter kijken en te luisteren. De techniek was in handen van Arnold Smit en John Eijssen.
 
Donatie = steun
Ter plekke kunnen bezoekers via open case een financiële bijdrage doneren. Overmaken kan ook op:
IBAN RaboBank: NL54RABO 0328067148, o.v.v. ‘Cellebroeders’, t.n.v. Stichting Roots Unlimited Maastricht.
De gehele opbrengst is bestemd als steun voor de culturele activiteiten van de Cellebroederskapel Maastricht en de St. Roots Unlimited Maastricht.
 
Zie ook: www.cellebroederskapel.com / www.rootsunlimited.nl

De oorspronkelijke opzet van het Panorama is nu opgeknipt in twee delen. Het eerste concert vindt plaats op zondag 14 juni a.s. tussen 16.00 en 17.00 uur (het tweede staat gepland voor 19 juli a.s.).

Daarbij mogen maximaal 25 personen live aanwezig zijn, met in achtneming van de – nog steeds geldende – Coronaregels. Aanmelding is echter verplicht bij John Eijssen, de beheerder van de Cellebroederskapel, via john.eijssen@cellebroederskapel.nl. Het is de bedoeling dat het concert tegelijkertijd ook online op FaceBook is te volgen via www.facebook.com/john.eijssen en via www.facebook.com/stichtingrootsunlimited

Programma
Ook het Panorama van 100 jaar Roots & Americana is opgeknipt in twee delen. Op 14 juni komen aan bod de genres bluegrass, singer-songwriters en akoestische countryblues.
In juli wordt het panorama verder ingevuld met countryblues en blues.